Jouw kindje wil echt niet uitglijden rondom het zwembad

Jouw kindje blijft veilig, zonder uitglijden

Nooit meer uitglijden rondom het zwembad, door antislip profiel

Kinderen willen graag vrij kunnen spelen en dit betekend dat ze bij het zwembad bijna altijd overal rennend naartoe gaan. Je houdt je hart vast elke keer wanneer ze weer langs het zwembad af rennen. Je hoort jezelf roepen NIET RENNEN!!!! maar helaas ben je net te laat en je kindje glijdt uit. Voorkom blauwe plekken, schaafwonden of nog erger; botbreuken. ZwemSokjes voor kinderen hebben een speciaal ontworpen Antislip profiel waardoor jouw kindje niet meer zal uitglijden.Bestel vandaag nog ZwemSokjes voor jouw kindje.

zwemsokjes gaan 4 maten me

Slijtvast en duurzaam, ze gaan 4 schoenmaten mee

Kinderen groeien snel, en daarom zijn de antislip ZwemSokjes ontworpen om 4 schoenmaten mee te kunnen gaan. De meeste kindjes hebben maatje 22 rondom de periode dat ze beginnen te lopen, en tot ongeveer 4 jaar dat ze tegen maat 26 aan zitten. Deze gehele periode kun je doen met 1 model sokje. Zelfs wanneer je elke week gaat zwemmen en daarna in de was doet verslijten ze niet binnen deze periode. Dit alles hoort bij de garantie van onze ZwemSokjes

confortabel en gezond

Comfortabel en gezond

De pasvorm en het materiaal zorgen ervoor, dat ze sokjes antibacterieel en hygiënisch zijn.

De antislip ZwemSokjes hebben open tenen voor optimale grip en balans. Daarnaast drogen ze snel, zijn ze ademend en super licht van gewicht.

Bestel vandaag nog ZwemSokjes voor jouw kindje.

Klanten vertellen over ZwemSokjes

Waarom mijn dochtertje Florine ze ook gebruikt?

Mijn naam is Yvonne.  Ruim 2 jaar geleden, ben ik met mijn dochtertje Florine op baby / peuter zwemles gegaan. Keer op keer rende Florine heel enthousiast naar binnen. Ik was altijd pas gerustgesteld wanneer het tijd was, om allemaal het water in te gaan, om aan de les te beginnen. Ik hield mijn hart vast met zo’n rennend kindje rondom het zwembad. Een ongelukje is zo gebeurd!

Bang dat Florine weer zou uitglijden

Ik durfde haar daarom niet zelf meer te laten lopen bij het zwembad. Ik droeg haar, maar dat werd natuurlijk ook zwaar. En daarnaast was ik bang zelf ook uit te glijden. Ook na de les, kon ik niet relaxed douchen. Ik moest altijd van alles verzinnen om Florine rustig te houden en soms zelfs vastzetten in de buggy om zelf te kunnen douchen. In de doucheruimte is het immers ook glad.

De oplossing? Sweakers!

Na heel lang zoeken vond ik het product Sweakers van Ockyz en om eerlijk te zijn was ik er een beetje sceptisch over in het begin, slijten ze niet snel?, kun je ze uitwassen? etc. Maar ik besloot toch om deze te kopen.

Eindelijk relaxed en nooit meer uitglijden

Florine is nooit meer uitgegleden, sinds het dragen van deze anti-slip ZwemSokjes! Ik ben ook zo enthousiast over dit product geworden, dat ik andere moeders ook heel graag wil helpen dit heerlijke genot te mogen ervaren door ze nu zelf te verkopen via deze webshop.

Mijn missie om ook jou dit relaxte gevoel te laten ervaren

Florine draagt sindsdien iedere week haar ZwemSokjes, als wij naar zwemles gaan. Ook nemen wij ze mee wanneer we zomaar een dagje naar een subtropisch zwemparadijs gaan, en niet te vergeten iedere vakantie! Dit geeft ons zoveel rust, en Florine heel veel ongedwongen speelplezier. Wie wil dit nou niet?

Spreek je snel,  groetjes van Yvonne en Florine