Jouw kindje nooit meer uitglijden rondom het zwembad


Jouw kindje veilig zonder uitglijden


Nooit meer uitglijden rondom het zwembad, door anti-slip profiel

Kinderen willen graag vrij kunnen spelen en dit betekend dat ze bij het zwembad bijna altijd overal rennend naartoe gaan. Je houdt je hart vast elke keer wanneer ze weer langs het zwembad af rennen.

Je hoort jezelf roepen NIET RENNEN!!!! maar helaas ben je net te laat en je kindje glijdt uit. 
Voorkom blauwe plekken, schaafwonden of nog erger botbreuken. 

ZwemSokjes voor kinderen hebben een speciaal ontworpen Anti-slip profiel waardoor jouw kindje niet meer zal uitglijden.

Bestel vandaag nog ZwemSokjes voor jouw kindje.

zwemsokjes gaan 4 maten me


Slijtvast en duurzaam,
ze gaan 4 schoenmaten mee

Kinderen groeien snel, en daarom zijn de anti-slip ZwemSokjes ontworpen om 4 schoenmaten mee te kunnen gaan. De meeste kindjes hebben maatje 22 rondom de periode dat ze beginnen te lopen, en tot ongeveer 4 jaar dat ze tegen maat 26 aan zitten.
Deze gehele periode kun je doen met 1 model sokje.

Zelfs wanneer je elke week gaat zwemmen en daarna in de was doet verslijten ze niet binnen deze periode. Dit alles hoort bij de garantie van onze ZwemSokjes

confortabel en gezond


Comfortabel en gezond

De pasvorm en het materiaal zorgen ervoor, dat ze sokjes antibacterieel en hygiënisch zijn.

De anti-slip ZwemSokjes hebben open tenen voor optimale grip en balans. Daarnaast drogen ze snel, zijn ze ademend en super licht van gewicht.

Bestel vandaag nog ZwemSokjes voor jouw kindje.

Klanten vertellen over ZwemSokjes


Waarom mijn zoontje Milan ze ook gebruikt?

Mijn naam is Miranda van der Linden.  Ruim 2 jaar geleden, ben ik met mijn zoontje Milan op baby / peuter zwemles gegaan. Keer op keer rende Milan heel enthousiast naar binnen. Ik was altijd pas gerustgesteld wanneer het tijd was, om allemaal het water in te gaan, om aan de les te beginnen. Ik hield mijn hart vast met zo'n rennend kindje rondom het zwembad. Een ongelukje is zo gebeurd!

Bang dat Milan weer zou uitglijden

Ik durfde hem daarom niet zelf meer te laten lopen bij het zwembad. Ik droeg hem, maar dat werd natuurlijk ook zwaar. En daarnaast was ik bang zelf ook uit te glijden. Ook na de les, kon ik niet relaxed douchen. Ik moest altijd van alles verzinnen om Milan rustig te houden en soms zelfs vastzetten in de buggy om zelf te kunnen douchen. In de doucheruimte is het immers ook glad.

De oplossing?, toch wel een beetje sceptisch

Na heel lang zoeken vond ik het product Sweakers van Ockyz en om eerlijk te zijn was ik er een beetje sceptisch over in het begin, slijten ze niet snel?, kun je ze uitwassen? etc. Maar ik besloot toch om deze te kopen.

Eindelijk relax en nooit meer uitglijden

Milan is nooit meer uitgegleden, sinds het dragen van deze anti-slip ZwemSokjes! Ik ben ook zo enthousiast over dit product geworden, dat ik andere moeders ook heel graag wil helpen dit heerlijke genot te mogen ervaren door ze nu zelf te verkopen via deze webshop.

Mijn missie om ook jou dit relax gevoel te laten ervaren

Milan draagt sindsdien iedere week zijn ZwemSokjes, als wij naar zwemles gaan. Ook nemen wij ze mee wanneer we zomaar een dagje naar een subtropisch zwemparadijs gaan, en niet te vergeten iedere vakantie! Dit geeft ons zoveel rust, en Milan heel veel ongedwongen speelplezier.
Wie wil dit nou niet?

Spreek je snel groetjes Miranda en Milan

Eindelijk rust met de anti-slip ZwemSokjes