Ik stel me graag aan je voor...
en vertel je graag waarom ik de anti-slip ZwemSokjes koos voor mijn zoontje Milan

Milan met de anti-slip ZwemSokjes op vakantie

Hier zie je een filmpje dat ik gemaakt heb van Milan en mij met de ZwemSokjes die hij al bijna 2 jaar draagt, en die ik wekelijks in de wasmand heb.

Mijn zoontje Milan en de anti-slip ZwemSokjes

Mijn naam is Miranda van der Linden.  Ruim 2 jaar geleden, ben ik met mijn zoontje Milan op baby / peuter zwemles gegaan. Keer op keer rende Milan heel enthousiast naar binnen. Ik was altijd pas gerustgesteld wanneer het tijd was, om allemaal het water in te gaan, om aan de les te beginnen. Ik hield mijn hart vast met zo'n rennend kindje rondom het zwembad. Een ongelukje is zo gebeurd!

Bang dat Milan weer zou uitglijden

Ik durfde hem daarom niet zelf meer te laten lopen bij het zwembad. Ik droeg hem, maar dat werd natuurlijk ook zwaar. En daarnaast was ik bang zelf ook uit te glijden. Ook na de les, kon ik niet relaxed douchen. Ik moest altijd van alles verzinnen om Milan rustig te houden en soms zelfs vastzetten in de buggy om zelf te kunnen douchen. In de doucheruimte is het immers ook glad.

De oplossing?, toch wel een beetje sceptisch

Na heel lang zoeken vond ik het product Sweakers van Ockyz en om eerlijk te zijn was ik er een beetje sceptisch over in het begin, slijten ze niet snel?, kun je ze uitwassen? etc. Maar ik besloot toch om deze te kopen.

Eindelijk relax en nooit meer uitglijden

Milan is nooit meer uitgegleden, sinds het dragen van deze anti-slip ZwemSokjes! Ik ben ook zo enthousiast over dit product geworden, dat ik andere moeders ook heel graag wil helpen dit heerlijke genot te mogen ervaren door ze nu zelf te verkopen via deze webshop.

Mijn missie om ook jou dit relax gevoel te laten ervaren

Milan draagt sindsdien iedere week zijn ZwemSokjes, als wij naar zwemles gaan. Ook nemen wij ze mee wanneer we zomaar een dagje naar een subtropisch zwemparadijs gaan, en niet te vergeten iedere vakantie! Dit geeft ons zoveel rust, en Milan heel veel ongedwongen speelplezier.
Wie wil dit nou niet?

Spreek je snel groetjes Miranda en Milan