Ik stel me graag aan je voor… en vertel je waarom ik de antislip ZwemSokjes koos voor mijn dochtertje Florine

Mijn dochtertje Florine en de antislip ZwemSokjes

Mijn naam is Yvonne.  Ruim 2 jaar geleden, ben ik met mijn dochtertje Florine op baby / peuter zwemles gegaan. Keer op keer rende Florine heel enthousiast naar binnen. Ik was altijd pas gerustgesteld wanneer het tijd was, om allemaal het water in te gaan, om aan de les te beginnen. Ik hield mijn hart vast met zo’n rennend kindje rondom het zwembad. Een ongelukje is zo gebeurd!

Bang dat Florine weer zou uitglijden

Ik durfde haar daarom niet zelf meer te laten lopen bij het zwembad. Ik droeg haar, maar dat werd natuurlijk ook zwaar. En daarnaast was ik bang zelf ook uit te glijden. Ook na de les, kon ik niet relaxed douchen. Ik moest altijd van alles verzinnen om Florine rustig te houden en soms zelfs vastzetten in de buggy om zelf te kunnen douchen. In de doucheruimte is het immers ook glad.

De oplossing? Sweakers! 

Na heel lang zoeken vond ik het product Sweakers van Ockyz en om eerlijk te zijn was ik er een beetje sceptisch over in het begin, slijten ze niet snel?, kun je ze uitwassen? etc. Maar ik besloot toch om deze te kopen.

Eindelijk relaxed en nooit meer uitglijden

Florine is nooit meer uitgegleden, sinds het dragen van deze antislip ZwemSokjes! Ik ben ook zo enthousiast over dit product geworden, dat ik andere moeders ook heel graag wil helpen dit heerlijke genot te mogen ervaren door ze nu zelf te verkopen via deze webshop.

Mijn missie om ook jou dit relax gevoel te laten ervaren

Florine draagt sindsdien iedere week haar ZwemSokjes, als wij naar zwemles gaan. Ook nemen wij ze mee wanneer we zomaar een dagje naar een subtropisch zwemparadijs gaan, en niet te vergeten iedere vakantie! Dit geeft ons zoveel rust, en Florine heel veel ongedwongen speelplezier. Wie wil dit nou niet? en…omdat er ook maten voor volwassenen zijn, draagt mama ze gezellig ook! je wilt toch het goede voorbeeld geven.

Spreek je snel,  groetjes Yvonne en Florine